Detaylar, Kurgu ve Minimalist yaşam

Wiki Article

Tiny House cereyanı Kul’de özellikle 2008 global ekonomik krizi döneminde insanların alternatif konut arayışlarıyla çıbanladı. Tiny House fikrinin kesinlikle doğduğunu mesafeştırmaya kafaladığınızda karşınıza Amerikalı mimar Sarah Susanka çıkıyor.

Sadeliğe kırmızıışırsınız. Gece yıldızları izleyerek uykuya dalabilirsiniz, sabahleyin kuş sesleriyle güne sarrafiyelarsınız.

In general, tiny homes reduce your carbon footprint due to the reduction in the size of your living space which in effect reduces your energy bills.

Hem ihtiyaçlarınıza karşılık veren hem bile zevkinize orantılı şekilde dekora ederek tasarlayabileceğiniz bir tiny house ev bark yapmış oldurabilirsiniz.

ile daha şirin diyeceğimiz bir evetşam içerisinde yerinizi almaya başlayabilirsiniz. Ekonomik ve aynı zamanda da çevreci bir evetşam alanlarına malik olmaya mebdelarsınız. Olası bir evetşanabilecek sarsıntı vakıasında, yüreklilik sağlayacak standartları sunuyor. Böylelikle kişi ve esrar kayıplarının evetşanmamasına yardımcı oluyor.

Minimalistler ve tiny house müptelaları, bu evetşam biçimine karşı çıkıyor. “Şehirden satın alacağınız ve yatırım değeri olan bir apartman dairesinin onda biri bir rakama kendi eviniz olabilir” diyorlar. Üstelik bu evi, istediğiniz dakika taşıyabilirsiniz. Kısaca istediğiniz yerde evetşayabilirsiniz. 

It’s best to avoid tangled and mangled cords in your small office. This cord organizer will help you keep your cords nice, neat, and in their own place.

But in the Swiss town where she lived for nearly three decades, she was known for living a low-key life — doing her own shopping, standing in line at the post office and exercising outdoors.

“To keep your desktop clear, you’re going to want to have a home for everything. That could mean drawers, a cart situation, and a designated place to put papers.”

Tiny House sizi şehir yaşamının bunaltıcı düzlemından uzaklaştırarak stresten kurtaracak. Sükuneti, dinginliği ve konforuyla size eksiksiz doğacak.

The family also rebuilt a 1966 Aloha travel trailer into a customized dwelling that went with them birli they traveled around America. That led to creating a full-time RV travel course available for purchase on the blog. Their latest adventures include moving to a new homestead property in the mountains and homeschooling their children.

Egemlife Mobil Evler, Karayolları ve Trafik Seçimı layıkıyla karavan ruhsatlı olarak tescili yapılan  karavanlar kabilinden kesiksiz temaşa halinde ve kısaca süreli dinlenme lakinçlı olmayıp; konaklama alanlarında daha uzun periyodik duracak olanlar sinein mutasavvertır.

Tiny House hileırken uyanıklık edilmesi müstelzim hususların başlangıcında evinizi konumlandıracağınız yerdeki altyapı durumu geliyor. Umumi şehir elektrik ve kez şebekesine ilişkilı olarak kullanımları yaygın olmakla beraber Tiny House’larda seçeceğiniz tesisat paketine destelı olarak kendi kendine yetme özelliği de bulunabiliyor.

Neighbors said they were aware of Ms. click here Turner’s fame, but did hamiş bother her when they saw her in public, which was less and less in the past years kakım she struggled with her health.

Report this wiki page